2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Halálos gázolás Kerepesen és Nemeskéren

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 09:45
Halálos gázolás Kerepesen és Nemeskéren

Hiába küzdöttek egy 84 éves nő életéért, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe, miután péntek este a kerepesi Mogyoródi út és Nefelejcs utca kereszteződésében egy nem kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elgázolta egy személygépkocsi – számolt be a hírről a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Nemeskéren szintén gyalogost gázoltak, ő a helyszínen életét vesztette.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség közleményéből kiderül, a 84 éves nőt elgázoló 26 esztendős galgahévízi sofőrnél elvégeztek egy drogtesztet, amely THC-re pozitív értéket mutatott. Emellett a férfi nem is vezethetett volna, hiszen vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A balesetet követően megkezdték a körülmények vizsgálatát, az engedély nélküli vezetés miatt pedig őrizetbe vették a vétkest.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szintén egy pénteki esetről számolt be: Nemeskér külterületén, a 84-es főuton ütöttek el egy férfit késő este, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte az MTI.