2023.06.11., vasárnap - Barnabás
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Buszra szállt a kalandor birka, amely az autópályára tévedt – videó

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 14:42
Buszra szállt a kalandor birka, amely az autópályára tévedt – videó

Videóra vették a buszozó birkát, ami elszökött otthonról, majd tömegközlekedéssel jutott vissza a gazdájához.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az autópályán "futott össze" első munkanapján a buszsofőr azzal a négylábúval, amely elszökött otthonról. A közeli farmról szabadult ki a bárány, és a forgalmas útszakaszra tévedt Eastbourne-ben, Nagy-Britanniában - írja a Blikk. 

Az autók között tévelygett, életveszélyben volt, ekkor látta meg a buszsofőr, aki eldöntötte, hogy megmenti az életét, sőt arra gondolt, egy lehetséges tömegkarambolt is megelőzhet, ha félreáll és begyűjti a riadt állatot

Nem volt könnyű dolgunk, mert összevissza szaladgált, de sikerült kihasználnom az alkalmat, amikor hozzám közel került, és a táskám pántjával egy rögtönzött pórázt kötöttem a nyakába. Feltereltük a buszra, hogy biztonságban tudjuk, és megvártuk vele a rendőrök kiérkezését

- nyilatkozta a sofőr.

A rendőrök azt látták kézenfekvőnek, hogy a busszal haza is vigyék, ha már sikerült biztonságosan feltenni az kalandor bégetőt. A buszsofőr így is tett, hazafuvarozta a birkát.

Fotó: illusztráció / Northfoto