2023.06.11., vasárnap - Barnabás
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Rengeteg hulladéktól tisztították meg a Hidegkúti horgásztó és a Paprikás-patak környékét

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 14:16
Rengeteg hulladéktól tisztították meg a Hidegkúti horgásztó és a Paprikás-patak környékét

Közel 50 zsák szemetet szedtek össze a Hidegkúti Horgásztó és a Paprikás-patak menti közösségi takarításon.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A hírről Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere számolt be közösségi oldalán. Mint írta, a hulladékrégiségek mellett közel 50 zsák szemetet szedtek össze önkénteseikkel a Hidegkúti Horgásztó és a Paprikás-patak menti közösségi takarításon.

Találtak szekérrudat, karburátort, eper ízű italporos zacskót, bontatlan üveg bort, közel 30 éves sűrített tejes tubust és a már megszokottá vált 3 forint 60 filléres tejes zacskóból is került elő.

Bejegyzésében megköszönte az önkéntesek munkáját, majd hozzátette, hogy bár nem mérték le, de érzésre rekord mennyiségű szemét gyűlt össze a szombati közösségi takarításon.
Fotó: Facebook / Őrsi Gergely