2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Ígérete ellenére nem jött el Budapestre a kirúgott amerikai jobbos tévésztár

frisshirek.hu, 2023. május 04. - 13:00
Ígérete ellenére nem jött el Budapestre a kirúgott amerikai jobbos tévésztár

Orbán Viktor nyitóbeszéde után, Tucker Carlson videóüzenetével folytatódott a CPAC Hungary konferencia. Carlson hiába ígérte, hogy Budapestre utazik, a konzervazív konferencia résztvevőinek egy, a tavalyinál is rövidebb videóüzenettel kellett beérniük, írja a Telex.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Telex cikke szerint a videón a tévés még a Fox News studiójában ülve azon viccelődik, hogy nehogy nemkívánatos országba való utazás miatt felkerüljön az amerikai külügy listájára. Majd hozzáteszi:

Bárcsak én is ott lehetnék Budapesten! Ha esetleg kirúgnak, csatlakozom Önökhöz.

Carlson tavaly is csak online jelentkezett be. Akkor Magyarországot méltatta, többek között gyönyörű országnak nevezte.

Carlsont a Fox News a tévé és a Dominion szavazógépgyártó-cég pere folyományaként bocsájtották el a közelmúltban. Számos kollégájával együtt Carlson sem hitte el a 2020-as elnökválasztás elcsalásáról született összeesküvés-elméleteket, mégis teret adott nekik műsorában. Ezenkívül nyilvánosságra került egy olyan sms is, melyben Carlson azt írta, hogy „szenvedélyesen gyűlöli” Donald Trumpot, akit műsoraiban az egekig dicsért.

Fotó: Flickr.