2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Eger: 5o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Kerítéssel gyanúsították meg a Borkaiékkal szexelő lányok vezetőjét

frisshirek.hu | 2023. május 09. - 10:07
Kerítéssel gyanúsították meg a Borkaiékkal szexelő lányok vezetőjét

Újabb büntetőeljárás indult Borkai Zsolt volt győri polgármester és barátai adriai szexpartijának ügyében: az orgiában részt vevő egyik nőt nemrég kerítéssel gyanúsították meg – írja a 24.hu.

A Veszprémi Járásbíróságon áprilisban kezdődött meg az nyilvánosságban "ördög ügyvédjének" nevezett per, amelyről a frisshirek.hu-n is beszámolunk. Ördög ügyvédjeként nevezte meg magát ugyanis az a blog, amely feltárta Borkai Zsolt bukását hozó luxusjachton megejtett szexpartit 2018 pünkösdjéről.

Az ügyészség ezzel a cselekedettel - a nyilvánosságra hozatallal, nem pedig a kereszténycsaládapaként előadott kurvázással - a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát, Czeglédy Csabát vádolta meg, aki azt nyilatkozta, hogy

büszke lennék, ha én követtem volna el. Bárki csinálta, zseniális volt. Kár, hogy nem én voltam.

Az első tárgyalási napon áprilisban azonban arra fény derült, hogy újabb büntetőeljárás is indult a botránnyal kapcsolatban - összegezte a 24.hu riportját a Telex:

az egyik beidézett tanút nemrég négyrendbeli kerítéssel gyanúsították meg.

A gyanú szerint a meggyanúsított nő négy lányt vitt az adriai luxuskirándulásra saját autójával H. Zoltán útmutatását követve. Az autót vezető nővel együtt mindannyian üzletszerű szexért vettek részt a hétvégén - vélik a nyomozók. Arra azonban a lap felhívta a figyelmet, hogy a meggyanúsított nő nem azonos azzal a lánnyal, akit az ikerpár tagjaként ismerünk, és aki szintén részt vett a tengeri partin. A rendőrség úgy gondolja, hogy a meggyanúsított nő volt az, aki átvette a lányoknak járó pénzt.

Aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, üzletszerű kerítés esetén pedig kettőtől nyolc évig terjedő lehet a szabadságvesztés

- olvasható a büntető törvénykönyvben. A 24.hu az üggyel kapcsolatban megkereste a Fővárosi Főügyészséget, amely szervezet csak annyit árult el, hogy ennek az ügynek összesen két gyanúsítottja van.