2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Eger: 5o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Pedofilveszély! Önkielégítést végzett kislányok előtt a zalaegerszegi Landorhegyen egy perverz szatír

frisshirek.hu | 2023. május 13. - 17:45
Pedofilveszély! Önkielégítést végzett kislányok előtt a zalaegerszegi Landorhegyen egy perverz szatír

A férfi előbb az autójába akarta beültetni a lányokat, majd miután nem járt sikerrel, a jelenlétükben önkielégítést végzett. A rendőrség megerősítette, keresi a zalaegerszegi szatírt, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak - írta meg a Blikk.

Az Origó azt írta, hogy a férfi egy piros (állítólag Citroen márkájú) autóval közelítette meg a gyerekeket, és mikor meglátta a őket, kocsijával visszatolatott melléjük, majd arra próbálta rávenni a 8, 10 és 11 éves kislányokat, hogy szálljanak be mellé a gépjárműbe.
"Szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy a mai napon felbukkan egy pedofil a Madách utcában és szólt 3 kislánynak (8, 10,11 èvesek) hogy szálljanak be az autójába. A lányok szerencsére nem fogadtak szót, de ezek után (nem szeretném részletezni a gyerekek elmondását), önkielégítést végzett a lányok szeme láttára.
Annyit tudtak elmondani a lányok, hogy piros autóval volt.
A rendőrök keresik, de nagyon kérek mindenkit, hogy figyeljünk oda a gyermekeinkre, mert ez egy borzalom, hogy ilyen történik, illetve ha bárki valami gyanúsat lát, akkor szerintem nyugodtan szóljon a rendőröknek, nehogy nagyobb baj legyen!
Köszönöm!" - írták egy zalaegerszegi oldalon.
A Zala Vármegyei Rendőr-Főkapitányság megerősítette a lapnak a történteket. „Lakossági feljelentés alapján szeméremsértés bűntett gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen."
Fotónk illusztráció, forrás: mapionet