2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Kigyulladt egy autó motortere Dunaföldváron

frisshirek.hu, 2023. május 15. - 19:45
Kigyulladt egy autó motortere Dunaföldváron

A hétvégén nem unatkoztak a Katasztrófavédelem munkatársai. Két tűzesethez és tizenkét műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat. Pincéket öntött el a víz, közlekedési balesetekhez és autóra dőlt fához riasztották a lánglovagokat.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Két tűzeset és tizenkét műszaki mentés adott munkát vármegyénk tűzoltóinak az elmúlt 72 óra leforgása alatt - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Két gépjármű motortere gyulladt ki, pincéket öntött el a víz, továbbá közlekedési balesetekhez és autóra dőlt fához riasztották a tűzoltókat.

Kigyulladt egy személyautó motortere vasárnap Dunaföldváron, a 6228-as számú út első kilométerénél. A tűzesethez a solti hivatásos és a dunaföldvári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Vasúti sínre dőlt egy fa péntek délután Alsómocsolád közelében. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el az akadályt képező fát. Szekszárdon, a Tartsay Vilmos lakótelepen személygépkocsira dőlt egy fa vasárnap délelőtt. A szekszárdi hivatásos tűzoltók egy láncfűrész segítségével távolították el a fát. 

Esővízzel telítődött vasárnap este egy sorházi lakás alagsora Dombóváron, a Kapos utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy búvár- és egy motoros szivattyú segítségével nagy mennyiségű esővizet távolítottak el.

Fotó: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook oldala