2023.12.10., vasárnap - Judit
Az ország 19 megyéjében

Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása

frisshirek.hu | 2023. május 18. - 17:30
Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Az újabb igazán remek műsorra már nem kell sokat várni, mivel péntek este hat órakor ismét jön a Szabadsajtó Klub.

TÉMÁK:

  • Nem állnak le a tanárok és az őket támogató diákok. Pénteken is tüntetnek. Nem lesz kormányátalakítás. Ezek szerint a Fidesz szempontjából jó minisztere a területnek Pintér Sándor? 
  • Böröndi Gábor vezérkari főnök és a magyar-lengyel kapcsolat  
  • Orbán Viktor szerint Hitler is egységes Európáról álmodott
  • Trombitás Kristóf lendített a karrierjén. A fideszes oldalon mindenki hallgatásba burkolózik. Elér-e egy ilyen botrány a Fidesz táboráig? 
  • Magyar miniszterelnöke lett Szlovákiának 

Ha lemaradt volna az előző adásról, ITT megtekintheti.

Ott vagyunk minden megyében, országosan is hallatjuk hangunkat! Kövesse a Frisshirek.hu oldalát! 

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra!

Jó mozizást!