2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Rendőrkézre került a bűnbanda, amely kirámolta a salgótarjáni garázst

frisshirek.hu, 2023. május 19. - 12:35
Rendőrkézre került a bűnbanda, amely kirámolta a salgótarjáni garázst

Őrizetbe vették a salgótarjáni rendőrök azt a három férfit, akik közel másfél millió forint értékben loptak el szerszámokat.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Király Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy a rendőrség lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz három salgótarjáni férfi ellen.

A 20, 25 és 40 éves gyanúsítottak leve lopni mentek május közepén a megyeszékhely zagyvarakodói garázssorára. Kiválasztottak egy garázst, majd levágták a lakatot az ajtajáról. Amikor az feltárult, számos szerszámgép tárult a szemük elé a helyiségben.

Nem is tétlenkedtek:

közel másfél millió forint értékben loptak el többek között flexet, fúrót, szerszámos ládákat, kompresszorokat, akkumulátortöltőt és kézi szerszámokat.

A sikeres adatgyűjtés eredményeként azonban a rendőrök pár nappal a bűncselekmény elkövetése után elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették a három férfit.

A nyomozók szinte minden eltulajdonított tárgyat megtaláltak – a gyanúsítottak lakóhelyein és egyéb hozzájuk köthető ingatlanokban –, amelyeket visszaadtak jogos tulajdonosuknak. Így a lopással okozott kárból 1.4 millió forint megtérült

– közölte Király-Kollár Ramóna.

Fotó: police.hu