2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Két tűzeset is volt a napokban vármegyénkben

frisshirek.hu, 2023. május 25. - 08:15
Két tűzeset is volt a napokban vármegyénkben

Kenderesen és Cibakházán pusztítottak a lángok. Utóbbinál kérdés volt, hogy a környékbeli lakókat is ki kell-e költöztetni.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, garázsként és istállóként funkcionáló melléképület hétfő délelőtt Kenderesen,

a József Attila úton - számolt be az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Az épületben tárolt felhalmozott tárgyak égtek,

a lángok pedig a tetőszerkezetre is átterjedtek.

A karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók légzésvédelem mellett négy vízsugárral avatkoztak be, és megakadályozták a főépület károsodását. Az ingatlanban élő tíz ember otthonában maradhatott.

Az előző esetet követően Cibakházán egy ötven négyzetméteres,

fából készített, ruhaneműk és egyéb berendezési tárgyak tárolására használt építmény gyulladt ki a Bátorszőlő II. dűlőben. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

A kiemelt kép forrása: katasztrofavedelem.hu (rajta a kenderesi tűz)