2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Egy román kamion átszakította a szalagkorlátot az M5-ösön

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 10:31
Egy román kamion átszakította a szalagkorlátot az M5-ösön

Eddig ismeretlen okból letért az útról egy román honosságú kamion az M5-ös autópálya 81-es kilométerszelvényénél, átszakította a szalagkorlátot és összeütközött egy autóval. A balesetben résztvevő járművek jelenleg a Szeged felé vezető oldalt teljes szélességében elfoglalják.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt az M5-ös autópálya 81-es kilométerénél – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy román honosságú kamion haladt Budapest irányába, amikor ismeretlen okból letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, és a Szeged felé vezető pályatesten összeütközött egy autóval. Személyi sérülés szerencsére nem történt, azonban a balesetben résztvevő járművek jelenleg a Szeged felé vezető oldalt teljes szélességében elfoglalják.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a torlódás és a hosszabb várakozás elkerülése érdekében a 445-ös főút lehajtójánál térjenek le az autópályáról.

Kiemelt képünk illusztráció, forrása: unsplash.com