2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Új rendőrkapitány lépett hivatalba Esztergomban

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 10:53
Új rendőrkapitány lépett hivatalba Esztergomban

Június elsejei hatállyal dr. Hernádi Balázs alezredes lett az Esztergomi Rendőrkapitányság megbízott vezetője.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség a police.hu oldalon számolt be csütörtökön arról, hogy

egy évtizednyi vezetői szolgálat után távozott posztjáról Esztergom rendőrkapitánya, Debreczeni István ezredes.

Az elmúlt 10 év munkájának elismeréseként Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata Pro Urbe díjat adományozott a főtisztnek.

A vezetőváltást május 30-án ünnepélyes állománygyűlés keretében jelentették be. Az eseményen vezetőtársai és beosztottai búcsúztatták a leköszönő rendőrkapitányt. Egyben köszöntötték az új megbízott kapitányságvezetőt, dr. Hernádi Balázs r. alezredest, akit Farkas Gábor dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány bízott meg június elsejei hatállyal a rendőrkapitányság vezetésével.

Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy Debreczeni István elkötelezettsége és hozzáértése példaértékű volt a városunk biztonságáért tett erőfeszítései során.

Munkájával és elszántságával jelentős mértékben járult hozzá Esztergom Megyei Jogú Város fejlődéséhez és közösségünk megerősítéséhez

– szögezte le a városvezető.

Fotó: police.hu