2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nekilöktek egy motorost Pakson az előtte haladó teherautónak

frisshirek.hu, 2023. június 02. - 10:15
Nekilöktek egy motorost Pakson az előtte haladó teherautónak

Az előző napra vonatkozó baleseti összefoglaló alapján három esemény történt Tolna vármegyei közútjain. Az egyik esetben Pakson egy autós nem tartotta a megfelelő követési távolságot. Amikor lassítottak az előtte haladó járművek, nekilökte az előtte lévő motorost a motorbicikli előtt közlekedő tehergépkocsinak. Szekszárdon ugyanez történt, csak két személygépkocsival.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Csütörtökön egy könnyű sérüléssel járó és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások az utakon – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autó vezetője közlekedett csütörtökön a reggeli órákban Pakson a Dózsa György utcában, amikor nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító járművektől, egy motorkerékpártól és az előtte haladó tehergépkocsitól, és a motorosnak ütközött, aki a járművel együtt a teherautónak esett. A balesetben a motoros könnyebben megsérült.

Egy másik autó vezetője az 56-os főút szekszárdi szakaszán közlekedett csütörtökön a reggeli órákban, amikor a Bátaszéki úton nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte forgalmi okból álló kocsinak.

A harmadik esetben egy autós csütörtök éjjel a 6-os főúton Paks térségében járt, amikor féktávolságon belül egy őz ugrott a kocsi elé. A sofőr az ütközést nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot. Az őz a helyszínen elpusztult, az autó pedig összetört.

Fotók: police.hu