2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Közlekedési balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

frisshirek.hu, 2023. június 03. - 15:05
Közlekedési balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

Rövid időn belül két közlekedési baleset is történt szombat délután Nógrádban, az egyik helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy

a 2-es számú főúton, Borsosberény közelében egy személygépkocsi szenvedett balesetet.

A járműben egyedül a sofőr utazott, aki beszorult a járműbe – a rétsági hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A balassagyarmati hivatásos és az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók, valamint a társhatóságok mellett egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. A mentés idejére teljes útzár lépett érvénybe.

A 23-as főúton, Bátonyterenye és Nemti között egy autó lesodródott az úttestről, és a tetejére borulva, az árokban állt meg.

A bátonyterenyei és a salgótarjáni tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a balesethez vonult. A sérültet kiemelték a járműből és hordágyra fektették, majd átadták a mentőknek. A beavatkozást teljes útzár mellett végezték.