2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Xavi szerint Messi sokat segíthetne a Barcelonának

frisshirek.hu, 2023. június 03. - 12:00
Xavi szerint Messi sokat segíthetne a Barcelonának

A spanyol futballbajnok FC Barcelona vezetőedzője, Xavi szerint sokat tudna segíteni csapatának egykori játékostársa, Lionel Messi, ha visszatérne a katalán együtteshez.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A hétszeres aranylabdás argentin világsztár - bár francia klubja tagadta - várhatóan elhagyja a Paris Saint-Germaint, ahol június végén lejár a szerződése, de még nem tudni, hol folytatja a pályafutását.

Xavi a Mundo Deportivo című spanyol lapnak adott interjújában azt mondta, hogy nem akar nyomást gyakorolni Messire, de a maga részéről visszavárja az egykori csapattársát a Barcelonába.

Békén kell hagynunk őt, de Leo tudja, hogy nálunk nyitott ajtóra talál, ha a visszatérés mellett dönt

- jelentette ki a vezetőedző.  

A katalánok után 2021 nyara óta Párizsban futballozó 35 éves argentin játékmester a PSG-vel francia bajnoki, az argentin válogatottal a múlt év végén világbajnoki címet szerzett. Remélt újbóli csatlakozásáról szólva Xavi úgy fogalmazott: "nincs kétségem afelől, hogy sokat segítene nekünk". Hozzátette, hogy tudomása szerint Messi a jövő héten határoz arról, melyik csapathoz távozik Párizsból.

A Barca mellett a találgatások lehetséges célpontként említik Szaúd-Arábiát, illetve az Egyesült Államokat, közelebbről az Inter Miamit - írta meg az MTI.

Archív fotó: Facebook/Leo Messi