2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Halálos iramban, részegen! Egy milejszegi nő száguldott be egy teskándi sírköves telephelyére

frisshirek.hu, 2023. június 05. - 11:13
Halálos iramban, részegen! Egy milejszegi nő száguldott be egy teskándi sírköves telephelyére

Egy 49 éves milejszegi nő közlekedett személygépkocsival 2023. június 4-én 21 óra 20 perc körül Teskándon, a Petőfi Sándor utcában Zalaegerszeg felé, amikor beszáguldott egy sírköves telephelyére.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nő ugyanis egy balra ívelő kanyarban – feltehetően ittassága miatt – letért az úttestről és először egy villanyoszlopnak ütközött, majd egy telephely kerítését átszakítva, több sírkövet összetörve állt meg. A balesetben a járművezető nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, de jelentős anyagi kár keletkezett.

A rendőrség beszámolója szerint, a gépkocsi vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították, és vezetői engedélyét elvették.

Az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázati tényező. Fontos hangsúlyozni, hogy a kialakult tévhitekkel ellentétben már egy pohár szeszes ital elfogyasztása is számít; az alkohol kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat válthat ki, amelyek a biztonságos közlekedéssel nem egyeztethetők össze.

Aki alkoholfogyasztást követően volán mögé ül nemcsak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Fotók és forrás: police.hu