2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Mozgalmas napja volt a helyi szerveknek!

frisshirek.hu, 2023. június 06. - 08:45
Mozgalmas napja volt a helyi szerveknek!

Nagyszámú intézkedést hajtottak végre a megyei rendőrök.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A megyei rendőrök az elmúlt napon kettő személyi sérüléssel, és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Továbbá négy személyt fogtak el, ebből egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettő ellen elfogatóparancs volt érvényben és egy külföldi az ország területén jogellenesen tartózkodott. Tizenkettő embert állítottak elő, ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és hét magyar állampolgárt pedig egyéb ok miatt.

Az utakon 441 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, ebből 4 esetben mutatott pozitív eredményt a műszer. Szabálysértési feljelentéssel 11 alkalommal éltek, 50 személy esetében közigazgatási és 32 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

Fotó:police.hu