2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Teljes terjedelmében égett egy lakás Kecskeméten

frisshirek.hu, 2023. június 08. - 17:45
Teljes terjedelmében égett egy lakás Kecskeméten

A kecskeméti hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek és két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a többi helyiségére és a szomszédos lakásokra sem.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy több szintes társasház földszinti lakásának egyik helyisége égett teljes terjedelmében szerdán délután Kecskeméten, a Kristály téren. A kecskeméti hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek, két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a tűz a lakás többi helyiségére és a szomszédos lakásokra nem terjedt át. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy kamion fülkéjében keletkezett tűz csütörtökön reggel, Soltvadkerten a Bócsai úton. A jármű vezetője a tüzet eloltotta. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett részt hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét egy megdőlt fa eltávolításához.

Kiemelt képünk illusztráció, forrása: unsplash.com