2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt fiatalt keresnek

frisshirek.hu, 2023. június 10. - 10:45
Eltűnt fiatalt keresnek

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Tarcsa Etelka Anikót.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Tarcsa Etelka Anikó eltűnése ügyében. A 16 éves zagyvarékasi nő június 7-én, a délutáni órákban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A lány 167 cm magas, 63 kg súlyú, átlagos testalkatú. Haja hosszú, sötét barna, hullámos, melyet mindig kontyolva visel. Eltűnésekor sötétkék nadrágot, sötétkék hosszított felsőt és fehér sportcipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tarcsa Etelka Anikót felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: police.hu