2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nyitnak a vízi létesítmények Zalaegerszegen

frisshirek.hu, 2023. június 11. - 08:45
Nyitnak a vízi létesítmények Zalaegerszegen

Egy hét múlva, június 17-én, szombaton nyit a zalaegerszegi AquaCity vízicsúszda- és élménypark. Ugyanekkor a városi strandfürdő és a Gébárti tóstrand is várja a vendégeket. A gazdasági nehézségek ellenére változatlan programkínálattal készülnek idén.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az elmúlt hónapokban azon dolgoztak a létesítmény munkatársai, hogy nyitásra minden a helyére kerüljön. Lenyírták a füvet, ellenőrizték a gépészetet, kifestették és feltöltötték a medencéket, amiket karbantartanak és rendszeresen tisztítanak – olvasható a zalaegerszeg.hu-n.

Az élménypark 7,5 hektáros területen helyezkedik el. Hullám- és gyermekmedencék, melegvizes jakuzzik és csúszdák várják a látogatókat. Emellett színes programokat szerveznek a strandolóknak. A sportrendezvények között egy strandröplabda-bajnokság is szerepel. Idén az aquapark rendbetételére több, mint 30 millió forintot fordítottak.

A zalaegerszegiek változatlanul érvényesíthetik Egerszeg Kártya kedvezményüket. A strandkönyvtár szombatonként 11-18 óráig várja az olvasókat. Az „aquában" a vízitáborokat is megtartják: június 26-tól augusztus 18-ig, hétfőtől péntekig több turnusra lehet jelentkezni az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak.

Fotó: zalaegerszegturizmus.hu