2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Záporra, napsütésre és erős szélre van kilátás vasárnap

frisshirek.hu, 2023. június 10. - 19:00
Záporra, napsütésre és erős szélre van kilátás vasárnap

A többórás napsütés mellett záporokra és zivatarokra is számíthatunk holnap. A szél felélénkül, a maximum hőmérséklet 22-28 Celsius-fok között alakul.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett holnap is többórás napsütés várható, több helyen lehetnek záporok, illetve zivatarok - írta meg az MTI.

Szombat éjszaka csökken a záporos, zivataros gócok számossága és általában a felhőzet is, de főként a Dunántúlon lehetnek felhősebb tájak, itt további záporok, zivatarok előfordulhatnak. Szombatihoz képest vasárnap már élénk, olykor erős lökések is lehetnek az északkeleti, északi szélből.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 22 és 28 Celsius-fok között várható.