2023.12.10., vasárnap - Judit
Az ország 19 megyéjében

A spanyol sofőr mexikói utasa sérült meg a hatoson

frisshirek.hu | 2023. június 16. - 14:51
A spanyol sofőr mexikói utasa sérült meg a hatoson

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján a 6-os számú főúton történt karambol mellett Zombán egy ismeretlen személy ismeretlen járművével egy postás teherautót sodort le az útról. Dalmand közelében egy BMW ütközött egy önjáró permetezőgépnek.

2023. június 15-én egy könnyű sérüléses és négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt korábban, csütörtökön délután negyed hat körül egy 21 éves spanyol férfi közlekedett Toyota C-HR típusú személyautóval a 6-os számú főúton Dunaföldvár felől Dunaújváros irányába. Haladása során a 6228-as számú útra, balra szándékozott kanyarodni, ezért besorolt a balra kanyarodó forgalmi sávba. A kanyarodás megkezdése során nem biztosított elsőbbséget és elé kanyarodott a vele szemben közlekedő és egyenesen tovább haladni szándékozó Seat Cordoba típusú kocsinak, így összeütköztek. A balesetben mindkét autó jobb első utasa – egy mexikói férfi és egy magyar nő - könnyebben megsérült.

Anyagi káros baleset történt a 6533-as számú mellékút 2-es kilométerszelvényében, lakott területen kívül, Zomba közigazgatási területén. Egy ismeretlen személy, ismeretlen típusú és színű járművel közlekedett Zomba- Paradicsompuszta irányából Zomba irányába. Haladása során egy, az út szélén kerékpárt toló személyt került ki, amikor részben áttért a szemközti sávba. Egy szemből érkező teherautó sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, jobbra letért az útról és ott egy beton oszlopnak ütközött. Az ismeretlen autós megállás és adatai hátrahagyása nélkül tovább hajtott.

Dombóváron egy parkolói koccanás történt, Pakson pedig egy „utoléréses” balesetben sérült meg egy figyelmetlen sofőr autója.

Dalmand közelében a 61-es főúton közlekedett egy mezőgazdasági munkagép, Dombóvár irányából Kocsola irányába. A 65156-os bekötőútról az Állj! Elsőbbségadás kötelező! tábla utasítása ellenére, neki jobbról, egy BMW hajtott ki és az önjáró permetezőnek ütközött.

Fotó: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület/police.hu