2023.12.10., vasárnap - Judit
Az ország 19 megyéjében

Eladó a Kennedy - villa, potom 35 millió dollárért. Megmutatjuk hogy néz ki

Todorovits Rea | 2023. július 29. - 11:30
Eladó a Kennedy - villa, potom 35 millió dollárért. Megmutatjuk hogy néz ki

Az építészet, a történelem és a kényelem remekműve egyetlen birtokba csomagolva.

A Domaine de Beaumont névre keresztelt 44 hektáros birtokot 1920-ban Jacques Couëlle francia építész építette, adta hírül a Robb Report.

Az impozáns villa a Côte d'Azur vidékén, egy 44 hektáros területen található. A Valbonne és Mougins között elhelyezkedő impozáns rezidencia 1920-ban épült, a neves francia építész, Jacques Couëlle által. A kilenc hálószobás kastély a Kennedy család nyaralójaként szolgált, miközben Joseph Patrick Kennedy pátriárkát nevezték ki az Egyesült Államok egyesült királyságbeli nagykövetévé. Most 31,5 millió euróért bárki megvásárolhatja.

Domaine de Beaumont
Bár az ingatlan már lekerült a közvetítő iroda oldaláról, annyi bizonyos, hogy még a New York Post figyelmét is felkeltette. 


Ez valóban egy egyedülálló ingatlan, mindössze 10 km-re Cannes nyüzsgő városától. Aki ebben az ingatlanban él majd, olyan otthonba lép be, melyet kivételes területek és kilátások vesznek körül. Itt a béke, a magánélet és a tér a király.


nyilatkozta Bruno Gruat, a Savills francia tulajdonú ingatlanközvetítő ügynöke.


Az ingatlan a fényűző hatalmas birtok mellett tágas belső terekkel rendelkezik, melyből nem hiányozhat a márványlépcső, az aprólékos famunkák vagy a csillogó márványcsillárok sem.
Az ingatlanban éppúgy megtalálható az étkező, mint a reggelizőterem vagy a teljesen felszerelt konyha. Nyilván nem lepődünk meg a vetítőtermen vagy a szabályozható hőmérsékletű borospincén sem, de a márványfürdő sem hiányozhat.

Domaine de Beaumont
Gardróbok, tágas hálószobák, szám szerint kilenc található a luxusbirtokon, a kényelem érdekében további két konyhával.
A belső tereken kívül megtalálhatjuk a fűtött külső márványmedencét, teniszpályát, az olajfaligetet vagy a gyönyörűen gondozott virágoskertet is és természetesen az istállót is.
„Ez a birtok igazi gyöngyszem az építészet, a természet és a történelem szerelmeseinek” – volt olvasható az ingatlanhirdetésben, mely mára már nem található. Esélyes, hogy gazdára talált.

Fotók: Savillis