2024.02.24., szombat - Mátyás
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Pesty László tovább üti a Fideszt

frisshirek.hu | 2023. augusztus 19. - 15:42
Pesty László tovább üti a Fideszt

Pesty Lászlóban megszólalt a lelkiismeret? A Pesty Fekete Doboz tulajdonos-ötletgazdája tovább ekézi a Fideszt. Most a Magyar Hangnak adott interjút. Amiben többek között arról beszélt, hogy számtalan olyan bizonyítékról tud, amelyek kézzelfoghatóan alátámasztják a NER-elit bűncselekményeit. 

Pesty László tusványosi, a NER-t ekéző kijelentései után, amiről lapunk is írt korábban, most a Magyar Hangnak adott interjút, ahol kíméletlen öszinteséggel beszél a NER viselt dolgairól.

A lopásért, zsarolásért börtönbüntetés jár, évek, nehéz vasban

Ha a názáreti megbocsátott mindenkinek, akkor miért ne tehetné meg ezt maga Orbán is?!

Azt nem tudni, hogy az esélytelenek nyugalmával beszél-e ki Pesty, vagy kegyvesztett lett, de a balliberális politikai szcéna már, már keblére öleli a dokumentumfilmest, ami legalább annyit árthat Pesty megítélésének, mint az, hogy az akol melegéből kidumál. A NER csendes, reakció nélkül hagyja az egyre meredekebb megfogalmazásokat, kételyre adva okot, hogy vajon a Lölő túlkapásai már annyira veszélyesek a NER-re, vagy azzal, hogy Pesty ventilálhat, talán a:

kormány így üzen a harmadik hagymakarikáján lévő NER lovagoknak és lovagináknak, hogy már kezdtek eltűrhetetlenül túl mélyre nyúlni?!

Nos, ahogyan Deutsch Tamást mosdatták, vagy lásd, amint Szájert rehabilitálják, vagy akár Borkait, máris - ahogyan azt lapunk, a frisshirek.hu megírta - fogást találva Győr jelenlegi polgármesterén, de Semjén vadászatai és melegezései, Bayer pápapocskondiázása akármilyen kártékonyak is, mindig megbocsájtást nyernek. Pesty van annyira közel a NER-hez, Bayer Zsolt barátsága révén, avagy, hogy szabad bejárása van a legfelsőbb kormány körökig, így ilyenek is elhangozhatnak az interjúban:

Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy „barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs

Ez 1923, Szicília.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy 35 évvel ezelőtt, amikor a Fidesz megalakult, és 13 évvel ezelőtt, amikor a választók akaratából megkaptuk a hatalmat, nem erről volt szó. Pestiesen szólva: nem ez volt megdumálva!" – fogalmazott a lapnak adott interjújában Pesty László.

A Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor „tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot" – magyarázta a dokumentumfilmes, aki azt is leszögezte, konkrét dokumentumok létezéséről is tud. Tudok bizonyítékokról. Videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, dokumentumokról, amelyek alapján beazonosíthatók a bűncselekmények, azok nagyságrendje, valamint az elkövetők – fogalmazott, hozzátéve: ezek a bizonyítékok külföldi szervereken vannak és egy gombnyomással előhívhatók. Egyúttal jelezte, fenntartja tusványosi gondolatait.

Arról is beszélt, mást jelentett 13 éve a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mint most. Ez a kifejezés akkoriban lefedte a teljes értékközösséget a polgári körökkel, szavazókkal, az intézményrendszerrel, és benne a Fidesszel. „Ma a NER szó alatt körülbelül tucatnyi embert értünk, akik elképesztő vagyonra, több tíz- és százmilliárd forintra és jelentős gazdasági befolyásra tettek szert” - fogalmazott.

Na aztán!

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarország Néppárt elnöke is belékapaszkodott az ügybe! A közösségi médiába posztolta, hogy:

Pesty Lászlónak kötelessége lenne a tudomására jutott bűncselekmények kapcsán feljelentést tennie. Azzal, hogy ezt nem teszi, maga is bűncselekményt követ el. László, várjuk a feljelentéseket, ne bújtasd a fideszes bűnbandát!

A hódmezővásárhely polgármester rögtön elő is rukkolt a: Rendszerváltást! Elszámoltatást! Politikai nagytakarítást! -politikai programjával; mind az tudvalevő, mozgalmából pártot alapított: Mindenki Magyarországa Néppárt néven. 

fotó: Magyar Hang