2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Kígyózó sorok az újranyitott McDonald's előtt Budapesten

Zimon András | 2023. október 22. - 14:00
Kígyózó sorok az újranyitott McDonald's előtt Budapesten

Újranyílt az ikonikus belvárosi McDonald's. Rengetegen álltak sorba az ingyenmenűért. 

Az első budapesti – és magyarországi – McDonald's indulása 1988-ban többet jelentett egy egyszerű étteremnyitásnál, sokan a későbbi változások előfutáraként várták az eseményt. Ennek megfelelően hetekig hosszan kígyózó sorok és eladási rekordok fogadták az éttermet.

A McDonald’s a 35. évforduló kapcsán ezt a történelmi pillanatot is szerette volna megidézni, ezért egy különleges akcióval készült: a megújult étterem ünnepélyes újranyitása után az első ezer vendég ajándékba kapta meg a klasszikus Big Mac McMenüt. Voltak vendégek, akik már 7 óra előtt az étterem előtt várták a pillanatot, hogy ők léphessenek be először – nagyjából hat órával később, délután egykor – a megújult egységbe.

Az ezer vendég kiszolgálása az étterem sokat látott dolgozóinak sem volt mindennapi esemény, és valóban megidézte a hőskort, illetve a nyitó csapat első hetekben végzett heroikus munkáját.

Nagyon büszkék vagyunk megújult zászlóshajó éttermünkre, és ezúton szeretném megköszönni valamennyi, a felújításban és az újranyitásban részt vevő munkatársam erőfeszítését – nyilatkozta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak

Fotó: Facebook