2024.02.24., szombat - Mátyás
Eger: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Hamarosan szabadulhat a trombitás - gyengélkedik a rácsok mögött is

D. Tusnádi | 2023. október 25. - 16:30
Hamarosan szabadulhat a trombitás - gyengélkedik a rácsok mögött is

Galambos Lajos még féléve sincs bent, de máris nyílik előtte a retesz.

Mint azt korábban lapunk is megírta tavaly decemberben Galambos Lajos mulatóslegendát víz-, gáz- és áramlopási ügye miatt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, 4 évre eltiltották a közügyektől, valamint a több mint 4 milliós bűnügyi költséget is neki kell fizetnie. Viszont megromlott egromlott egészségi állapota miatt azonban április 26-ig el tudta halasztani a bevonulást. Most aggasztó hírekről tudósít a Borsonline, bár korábban is folyamatosan arról cikkezett a bulvármédia, hogy "Lagzi Lajcsi" nem tud szilárd ételt magához venni, nos az ügyvédje szerint a trombitást megint a baracskai börtönkorházban ápolják. A védője a borsnak elmondta, hogy a zenész rohamos fogyásnak indult, gyenge és emellett depresszív is. 

dr. Csontos Zsolt ügyvéd még hozzátette: Ügyfelem továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben. Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében. Bár tudja, hogy a büntetése felénél tart, véleményem szerint ő most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol szomorúan, semmint annak örülne, hogy a felét már letudta.

Különben a muzsikus novellát ír és állandó olvasmánya a Biblia - Galambos Lajos a börtönből adott interjút a nyáron a Fókusznak.